تاریخچه گروه

گروه درمان ریشه (اندودانتیکس) دانشکده دندانپزشکی مشهد همزمان با تأسیس دانشکده در سال 1344 به سرپرستی آقای دکتر اسماعیل سندوزی که یکی از بنیانگذاران دانشکده دندانپزشکی مشهد بودند به طور مشترک با گروه ترمیمی، تحت نام گروه ترمیمی و اندو فعالیت خود را شروع نمود. پس از ایشان، خانم دکتر صمیمی به سمت مدیریت گروه برگزیده شدند. اولین همکاران ایشان در بخش اندو آقای دکتر مهدی منصف و آقای دکتر رضا معینی بودند. پس از دکتر صمیمی، دکتر مهدی منصف و سپس دکتر رضا کاظمی به سمت مدیریت گروه انتخاب شدند.

آقای دکتر میرعبدالله سلوتی که خود جزء دوره اول فارغ التحصیلان این دانشکده بودند پس از گذراندن دوره تخصصی اندودنتیکس در آمریکا نزد یکی از دانشمندان معروف این رشته به نام دکتر ساموئل سلتزر، در سال 1360 به ایران مراجعت نموده و از همان سال، دوره تخصصی اندودنتیکس به وسیله ایشان و آقای دکتر منصف در دانشکده راه اندازی شد و به تأیید وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی رسید. در واقع، با مستقل شدن گروه اندودنتیکس مشهد در همین سال وتحت سرپرستی تخصصی دکتر منصف و مدیریت دکتر سلوتی، هر سال تعداد 3 تا 5 نفر دستیار تخصصی جهت آموزش گروه اندو مشهد مورد پذیرش قرار گرفت. اولین دستیاران تخصصی رشته اندودنتیکس دانشکده، دکتر اکبر فلاح رستگار و دکتر پری قاضیانی بودند.

از مدیر گروه های بعدی می توان از دکتر اکبر فلاح ، و دکتر پری قاضیانی دکتر محمد حسن ضرابی دکتر رضا دیسفانی نام برد که بعد از بازنشستگی دکتر سلوتی و دکتر منصف، گروه درمان ریشه را اداره نمودند و هر سال تعداد بیش از یکصد دانشجوی دندانپزشکی و 12 دستیار تخصصی را به کمک اعضاء گروه تحت آموزش قرار دادند.

شش نفر از اعضاء گروه ( دکتر منصف، دکتر سلوتی، دکترفلاح، دکتر قاضیانی، دکتر ضرابی، دکتر طلعتی) به درجه بازنشستگی نایل شده اند.

در حال حاضر آقای دکتر سعید مرادی مدیریت گروه و خانم دکتر مریم زارعی معاونت گروه و خانم دکتر مریم جاویدی سپرست تخصصی گروه را به عهده دارند. تعداد اعضای گروه در حال حاضر 11 نفر می باشد و 12 دستیار تخصصی نیز تحت آموزش گروه می باشند.

لازم به ذکر است که گروه درمان ریشه مشهد توانسته است با تربیت دندانپزشکان و متخصصین درمان ریشه زیادی در سراسر کشور، به عنوان یکی از قویترین گروه های درمان ریشه در ایران باشد و بسیاری از متخصصین اندودنتیکس کشور را که در دانشگاه های سراسر کشور از قبیل تهران، شهید بهشتی، اصفهان، تبریز، اهواز، زاهدان، رفسنجان،همدان، قزوین، بابل، کرمان، ساری، گرگان، رشت و... هر کدام منشاء خدمات زیادی در جهت اعتلای دانش دندانپزشکی کشور و سلامت بهداشت دهان و دندان هموطنان بوده اند به جامعه پزشکی کشور تقدیم نماید.

اعضاء گروه در حال حاضر دکتر جمیله قدوسی، دکتر مریم بیدار، دکتر رضا دیسفانی، دکتر سعید مرادی، دکتر مریم جاویدی، دکتر مینا زارعی ، دکتر حمید جعفرزاده، دکتر آرمیتا روحانی، دکتر مریم قره چاهی، دکتر مریم فرقانی ،دکتر سیاوش موشخیان و دکتر نقوی می باشند.

مدیران گروه بترتیب تاسیس دانشکده تاکنون

آقای دکتر علی طلعتی

خانم دکتر مینا زارعی

فارغ تحصیلان گروه اندودانتیکس تا کنون